Stierna

Promobilder Stierna Equestrian Sportswear

Stierna Equestrian Sportswear er en svensk bedrift som henter energien fra en sterk idé: å utvikle tekniske rideklær med høy funksjonalitet for aktive ryttere. Alt for at de skal kunne prestere optimalt samtidig som samspillet fungerer med hesten, uansett vær og vind.

– Det är dags att vi ryttare börjar se oss som de idrottare vi är och klär oss därefter, sier gründeren Helena Strömbäck.

Hun er en engasjert rytter og har alltid jobbet med produktutvikling innen en rekke fysiske utendørsidretter som klatring, ski og golf. Til stallen tok hun med seg prinsippene å kle seg for å slippe tanken på fukt og kulde. Men å finne en ridejakke med alle smarte komponenter hun var vandt med viste seg å være umulig. Stierna Equestrian Sportswear setter en helt ny standard når det gjelder materialer, passform, tekniske løsninger og design for aktiv ridesport. Utgangspunktet er trelagsprinsippet som muliggjør for kroppen å regulere varmen ut i fra aktivitetsnivået til tross for kulde, vind og nedbør.

Med like mye beslutsomhet som lidenskap har Helena over lengre tid arbeidet med å utvikle klærne. Ideene kommer og testes like mye unde timene i stallen ved Askims ridehus utenfor Göteborg, som ved skrivebordet på kontoret et stenkast unna. Produktteknikk kombineres med designestetikk og pustende egenskaper. Alle plaggene testes under utviklingen av aktive ryttere for å senere videreutvikles og finpusses til perfeksjon. Sluttresultatet er velsittende plagg som kombineres for å passe det spesiefike aktivitetsnivået; ri i et varmt eller kaldt ridehus, trosse en vind- og regnfull dag, kjmepe under en krevende dressurøkt eller skritte ut etter en konkurransedag..

– Din hästs bästa dag är kanske en dag då vädret inte är på topp. Men rätt klädd missar du inte det där värdefulla ögonblicket när allt stämmer i kommunikationen med din häst, fortsetter Helena.

Kolleksjonen består av lette, høytpresterende rideklær i kroppsnær passform og mye elastikk som gir optimal bevegelsesfrihet, takket være designet, konstruksjonen og materialet. Det unike EquTex™ membranet gjør at Stierna kan konstruere vind- og vanntette plagg i fireveisstretch som puster og slipper gjennom fuktighet og overskuddsvarme.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *